Bestanden delen in uw bedrijf was nog nooit zo makkelijk

Met Flexcloud

Algemeen

Flexcloud is een bestandssynchronisatiedienst geschikt voor de zakelijke markt. Deze dienst kent vele voordelen welke de concurrende producten niet kennen. Zo heeft u standaard de beschikking over de volgende voordelen:

Ongelimiteerde opslagruimte

Met Flexcloud krijgt u een ongelimiteerde opslagruimte per gebruiker. Zo kan iedere gebruiker al zijn of haar bestanden delen met zijn of haar collega’s.

Platformen

Flexcloud is geschikt voor alle platformen zoals windows, linux en mac maar ook alle mobiele platformen zoals Android, iOS en Windows phone.

Webinterface

Per gebruiker is er een webinterface waardoor ook achter andere systemen u via uw webbrowser altijd bij uw bestanden kunt.

Delen in groepen

Binnen Flexcloud kunt u groepen aanmaken denk bijvoorbeeld aan de groepen directie of HRM. U kunt uw bestanden direct delen met deze groepen, zo hoeft u niet los gebruikers op te zoeken om bestanden of mappen mee te delen.

Samen bestanden bewerken

Flexcloud werkt met versiebeheer op deze manier kan niet alleen een oude versie worden teruggehaald van een document maar is het ook mogelijk om te bekijken welke collega wanneer aan een bepaald bestand gewerkt heeft en maakt u altijd gebruik van de nieuwste versie van dit bestand.

Encryptie van bestanden

Wij bij Flexcloud vinden beveiliging erg belangrijk daarom wordt elk bestand versleuteld zodat de data absoluut ontoegankelijk is voor derde partijen. Deze sleutels zijn in tegenstelling tot andere concurrende bestandsynchronisatiesoftware allemaal uniek!

Administrator

Wanneer u Flexcloud aanschaft krijgt de administrator toegang tot een webinterface waarop alle gebruikers kunnen worden beheerd.

Uw bestanden in Europa

Alle bestanden worden gehost op servers in Europa

99,99% uptime garantie

Omdat wij zeer veel vertrouwen hebben in deze dienst bieden wij een uptime garantie van de servers aan van maar liefst 99,99%, hier zetten wij financiële compensatie tegenover.

Snel

Voor onze Flexcloud werken wij met virtuele servers, hierdoor is het makkelijk te schalen als dit nodig is. Waardoor onze service altijd snel is.

Goedkoper dan de rest

Zakelijke klanten betalen bij ons 15 euro per maand voor 150 GB. U betaald bij ons niet per gebruiker. Dit is dus zoveel u wilt.

Voor particulieren geld een prijs van 5 euro per maand voor 60 GB (1 account)