ZZP-er? Gewoon zelf je website bouwen

 In Blog

Vaak horen we van hele kleine bedrijf dat het budget voor een website er gewoon simpelweg niet is. Men spendeert liever geld aan andere zaken zoals tuingereedschap of andere producten.

Ik kan natuurlijk begrijpen dat je heel hard hebt gewerkt voor het budget wat je nu hebt. Daarnaast kan ik ook begrijpen dat het lastig is voor een zzp-er die eigenlijk wel een website wil hebben. Dat is een dilemma. Aan de ene kant wil je je bedrijf meer promoten maar aan de andere kant is er geen budget voor.Wat nou als de er een tussenweg zou zijn? Heb je een geoptimaliseerde website nodig of wil je gewoon een simpele website waar op staat wat je doet? Voor een eerlijke prijs?

Laten we zeggen je hebt een kappersbedrijf en wilt enkel laten zien wie er werkt en wat de openingstijden zijn. Zonder ontiegelijk veel gedoe. Het enige wat je wilt is een domeinnaam en een hele simpele website, meer niet. Kan dat? Natuurlijk, naar deze klanten hebben we goed geluisterd. Daarom bieden we een simpele sitebuilder aan. Deze heeft verschillende templates die je kunt gebruiken om een website op te bouwen. Het enige wat u eigenlijk nog nodig heeft is een domeinnaam en een webhosting account.

Een domeinnaam

Het bedenken van een domeinnaam is vaak minder moeilijk dan nu werkelijk denkt. Het is belangrijk om te kijken wat u erin wilt verwerken. En wat voor extensie je wilt hebben (voorbeelden van extensies zouden . NL, .FR, .de et cetera zijn.).

Voor het gebruik van de sitebuilder (webhosting + domeinnaam) betaal je 20 euro per jaar (1,66 per maand).

Waar begin je?

Als eerste heb je dus webhosting nodig. Deze kun je aanvragen via ons contact panel of vinden in onze webwinkel. Na het ontvangen van de gegevens krijg je een account toegemaild waarmee jij je website kunt gaan maken. Nu kun je inloggen op het web paneel van ons. Hier zie je verschillende icoontjes, maar je dient op de sitebuilder te klikken. In de sitebuilder klik je het huidige domein aan waarop je jouw website wilt bouwen.

 

 

Uiteindelijk wordt de sitebuilder gestart en kun jij aan de slag met jouw gloednieuwe website.

Onze sitebuilder biedt meer dan 170 verschillende sjablonen.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

0