U zoekt een partij die weet waar ze het over hebben (of niet?)

ICT is belangrijk daar kunnen we maar niet duidelijk genoeg over zijn. Daarom zoekt u een partner die professioneel is en eerlijk is. Die naar uw bedrijf kijkt en u op een eerlijke manier gaat helpen. In onze ogen is het belangrijk dat medewerkers gewoon kunnen doorwerken, dat uw data altijd veilig is en dat u ‘s nachts gewoon rustig kunt slapen.

 

Veel bedrijven realiseren vaak niet hoe belangrijk ICT is. Wat als uw computer crasht en alle administratie is weg. Kunt u dit zich voorstellen? Wat zou het dan een catastrofe worden als een server crasht.  Met alle data van uw personeel.

 

Wij denken met u mee

Bedrijven huren ons in om met hen mee te kijken en ze te adviseren. En we zijn er goed in. Flexzone-IT kenmerkt zichzelf als alternatief en eerlijk. Wij kijken naar wat een eerlijke oplossing is voor een eerlijke prijs. Ook vinden wij het belangrijk om out of the box te denken.

Wat wij nog meer doen

Krachtige webhosting

Wist u dat Flexzone-IT krachtige webhosting aanbiedt voor webwinkel software. Deze is speciaal geoptimaliseerd voor uw webwinkel. Waardoor u nooit een langzame webwinkel heeft. Ook kunt u er voor kiezen om een virtuele server bij ons af te nemen. Dit is met name interessant als u een grote webwinkel heeft.

Lees meer

IT Outsourcing

Het is mogelijk om een deel van uw IT bedrijfsprocessen uit te besteden aan Flexzone-IT. Denk hierbij aan het beheren van uw mail /-webservices.

Prijs
€ 50,- per uur

+31 629193798

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Contact Us
0