Website

Op maat gemaakt voor u

Bij Flexzone-IT vinden wij het belangrijk dat de klant een eerlijke prijs betaalt voor een website

Vanuit Amersfoort helpen wij mensen met hun online projecten. Of het nu gaat om een verniewend webdesign voor een webwinkel of een simpelere website voor uzelf. Wij helpen u graag. Alle websites die we opleveren zijn prachtig vormgegeven, kunnen eenvoudig beheerd worden met een krachtig CMS en zijn opvallend goed vindbaar in Google. 

Momenteel hebben wij verschillende websites draaien voor onze klanten. Waaronder enkele webwinkels en persoonlijke websites. Wanneer u bij ons een website besteld krijgt u ook een account waar u uw eigen emailadres kunt aanmaken. 

Wat bevatten onze websites allemaal

Andere Diensten

Huisstijl

Flexzone - IT kan u helpen bij het uitkiezen van een huisstijl die bij u past. Natuurlijk wordt dat door onze gespecialiseerd designers gedaan die jaren ervaring hebben. Een huisstijl is het gezicht van een bedrijf en natuurlijk is het belangrijk dat het goed gedaan wordt.

Zoekmachine advertenties (SEA)

Of u nu uw website of product wilt promoten, wij helpen u met zoekmachine advertenties. Alles voor een beter resultaat

Social media

Wilt u beter contact maken met uw klanten via social media? Dat kan, wij helpen bedrijven (en particulieren) met het gebruik van social media.

Een forum

Via een forum kunt u een community samen brengen en over verschillende dingen discussiëren.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met de SEO hulp van Flexzone – IT wordt uw bedrijf nog beter gevonden in Google (of andere zoekmachines)

Flexcloud

Flexcloud is een bestandssynchronisatiedienst geschikt voor de zakelijke markt. Deze dienst kent vele voordelen welke de concurrende producten niet kennen.