Laat een professionele website maken.

Shoot the messiah websiteWilt u een professionele website laten maken. Wij van Flexzone-it helpen u graag bij het realiseren van uw website. Alle websites die wij maken zijn zowel gebruiksvriendelijk voor Google als voor de mobiele telefoon en niet te vergeten uw computer. Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf en daarom is het belangrijk dat dit professioneel gedaan wordt.

Welk CMS gebruiken jullie

Wij maken gebruik van WordPress voor alle websites die wij realiseren. Dit is eenvoudig software waarmee u relatief makkelijk websites kunt beheren. Dit kunt u doen door op de website zelf in te loggen. WordPress onderscheidt zichzelf van andere CMS systemen gezien dit een grotere speler is op de markt.

Wist u

Dat wij ook webwinkels maken. Dit ook in WordPress. Klik hier voor meer informatie.

Seo optimalisatie

Het is belangrijk dat uw bedrijf goed gevonden worden in Google. Hierdoor krijgt u meer bezoekers op uw website en uiteindelijk meer klanten. Flexzone-IT helpt bij het optimaliseren van uw website.

Het plaatsen van content

U kunt er voor kiezen om uw website zelf in te vullen met content, echter is het ook mogelijk om uw website op te laten vullen met content door ons. Dit voor zowel Nederlands al Engelse teksten.

Hoe gaan wij te werk

Als eerste gaan wij kijken wat wij voor u kunnen doen en wat uw wensen zijn. Dit gezien iedere klant andere wensen heeft. Nadat alle wensen zijn opgenomen krijgt u van ons een vrijblijvende offerte.Extra mogelijkheden

Wilt u meer hebben dan een goede website. U kunt hierbij denken aan het implementeren van uw CRM systeem binnen de website. Of wilt u gewoon een externe agenda gebruiken?
Wij bouwen custom applicaties voor uw website.

Website optimalisatie

Heeft u een website en is deze te langzaam of wordt deze niet goed gevonden in Google. Dit kan vaak aan verschillende dingen liggen. Wij lossen dit voor u op. Vaak kunnen verschillende aanpassingen doen, waardoor de laadtijd van uw website weer naar enkele milliseconden gaat.

Vraag een offerte aan voor uw website

Vul hieronder uw gegevens in

Contact Us

Projecten waar we trost op zijn

Doe wat inspiratie op voor uw website

  • Retourtje roots boeken
  • Shoot the messiah website