Meer winst met een webwinkel van Flexzone-IT

Tegenwoordig zijn webwinkels niet meer weg te denken. Wij zoeken, handelen en bestellen steeds vaker online. Of het nu gaat om schoenen, auto’s of uw nieuwe telefoon.

Veel bedrijven willen een webwinkel starten maar weten niet precies hoe ze dit moeten doen. Er zijn veel verschillende dingen waarover nagedacht moet worden (online betalen, verzending, wat voor software u gebruikt of hoe zit het met uw voorraadbeheer).

Dit is maar een klein gedeelte waar bedrijven tegenaan lopen. Maar niet getreurd Flexzone-IT lost het voor u op.

Wij bouwen op WordPress gebaseerde webwinkels, die simpel in gebruik zijn en ook nog eens goed vindbaar in Google, zodat u online kunt gaan verkopen. Ook kunnen wij helpen met de website optimalisatie en reclame

WordPress webwinkel

WordPress is een CMS (Content Management System) die wordt gebruikt voor het realiseren en beheren van websites. Naar eigen zeggen draaien ongeveer 74.6% van de nieuwe geregistreerde websites in Amerika op WordPress.  In combinatie met met Webwinkel software in WordPress is het mogelijk om relatief goedkoop een webwinkel te maken.

Magento webwinkel

Magento is webwinkel software die wordt gebruikt door grotere webwinkels. Deze software is geavanceerder dan de webwinkel software van WordPress. Wanneer u meer dan 5000 producten heeft, dan is het aan te raden gebruik te maken van Magento.

Krachtige webhosting

Wist u dat Flexzone-IT krachtige webhosting aanbiedt voor webwinkel software. Deze is speciaal geoptimaliseerd voor uw webwinkel. Waardoor u nooit een langzame webwinkel heeft. Ook kunt u er voor kiezen om een virtuele server bij ons af te nemen. Dit is met name interessant als u een grote webwinkel heeft.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Vraag hieronder dan een offerte aan

Contact Us
0