Waarom u werkplekbeheer op afstand nodig hebt.

Ondervindt u of uw medewerkers toch problemen met een van uw computers of systemen. Dan is werkplekbeheer ideaal. Niet meer wachten op een ICT’er om een computer te ‘fixen’.  U medewerkers moeten gewoon kunnen doorwerken en mogen niet de dupe zijn van ‘downtime‘.

Gemak dient de mens

Klanten die een account bij ons hebben hoeven alleen een ticket achter te laten in ons supportsysteem. Niet meer, niet minder. Wij bellen u. Ons systeem herkent uw mailadres en linkt deze direct aan het juiste bedrijf.

Wat doen wij met werkplekbeheer op afstand:

Er zijn verschillende problemen die we op kunnen lossen via werkplekbeheer op afstand. Of het nu gaat om het instellen van uw e-mail, het verwijderen van virussen of het opschonen van een harde schijf. Het is allemaal mogelijk zolang u maar een goed werkende internetverbinding heeft.

Hier nog een lijst met verschillende dingen die wij voor klanten op kunnen lossen via werkplekbeheer op afstand:

  • Het verwijderen van virussen en andere malware
  • Het opschonen van uw systeem
  • Het installeren en configureren van programma’s
  • Windows en andere programma’s op fouten controleren
  • Softwarematige controle van de status van uw hardware

Waar bieden wij deze dienst aan:

Overal!  zolang u maar beschikking heeft tot een werkende internetverbinding. Op dit moment bieden wij onze service aan in Nederland en België. Let wel op bedrijven dienen zich eerst te registreren voordat wij werkplekbeheer op afstand kunnen aanbieden.

Registreren

U kunt uw bedrijf een vrijblijvend registreren. Bij de eerste keer dat uw probleem ondervindt met uw werkplek of computer dient u een programma te downloaden waardoor wij hierbij kunnen.

TijdPrijs
Per kwartier€ 10,-
Per uur€ 40,-

* Exclusief BTW

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Contact Us
0